Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Life of Crime

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2013Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140571589

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kak­si yrit­te­liästä pik­ku­kon­naa kid­nap­paa öykkäröivän lii­ke­mie­hen vai­mon ar­vaa­mat­ta, että tämä ei ehkä ole­kaan oi­kea tie mie­hen lom­pa­kol­le.

Kak­si yrit­te­liästä pik­ku­kon­naa kid­nap­paa öykkäröivän lii­ke­mie­hen vai­mon ar­vaa­mat­ta, että tämä ei ehkä ole­kaan oi­kea tie mie­hen lom­pa­kol­le. Pe­rin­teistä lun­nas­ra­ha-jännä­riä mauk­kaas­ti twis­taa­va elo­ku­va on en­nen kaik­kea hyvän­tuu­li­nen ri­kos­ko­me­dia, jo­ka pomp­paa iloi­ses­ti ulos gen­ren ku­lu­neil­ta uril­ta. To­teu­tus on hi­ve­nen mean­de­roi­va, mut­ta eri­no­mai­nen näyt­te­lijä­kaar­ti ja pie­net il­ki­ku­ri­set oi­val­luk­set van­git­se­vat huo­mion. Na­pak­ka lop­pu­rat­kai­su on suo­ra­nai­nen ti­mant­ti.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu El­mo­re Leo­nar­din ro­maa­niin "T­he Switch" (1978).

Kuva, ääni & ekstrat

70-luvun patina on luotu uskottavasti puvustuksen, lavastuksen ja kuvan sävytyksen kautta. Musta ei ehkä ole aivan mustaa kuin kuvan mustissa reunapalkeissa ja väritoisto on hivenen hailakkaa, joskin yhä miellyttävän sävykästä. Ääniraita toistaa dialogin puhtaasti ja säestää tapahtumia vähäeleisen soljuvalla musiikkiraidalla. Ekstroissa mainoshenkinen making of -kooste (10 min.). (IJ)
07/01/2015

Traileri

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy