Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Postman

Postman – tulevaisuuden sanansaattaja 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 170 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.36*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kom­ment­ti elo­ku­vas­ta: ”­Niin kuin Suo­mes­sa, pan­naan puo­let pos­teis­ta li­hoik­si”.

Kom­ment­ti elo­ku­vas­ta: ”­Niin kuin Suo­mes­sa, pan­naan puo­let pos­teis­ta li­hoik­si”. Ven­na­mon Pe­kan lem­pie­lo­ku­va lie­nee yk­si il­mai­su­muo­don hau­ku­tuim­mis­ta. Eikä syyttä. Ke­vin’s Ga­te jo toi­sen ker­ran, mut­ta mies sen kun pors­kut­taa. Liian pitkä ja ällöttävän yl­tiöisän­maal­li­nen te­ke­le. Vuo­teen 2013 on on­nek­si vielä ai­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy