Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Shadow Dancer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
VET: 16  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois-Ir­lan­nin po­liit­ti­nen ti­lan­ne on elä­nyt rau­hai­se­loa kiih­keään 1990-­lu­vun ti­lan­tee­seen ver­rat­tu­na.

Poh­jois-Ir­lan­nin po­liit­ti­nen ti­lan­ne on elä­nyt rau­hai­se­loa kiih­keään 1990-lu­vun ti­lan­tee­seen ver­rat­tu­na. Hengäh­dys­tau­ko on teh­nyt hyvää. Pie­neltä etäi­syy­deltä pys­tytään te­kemään draa­maa, jo­ka ei kap­sah­da help­poI­hin dram­tur­gi­siin vedä­tyk­siin.
S­ha­dow Dan­ceR ta­voit­taa oi­kea tun­nel­man ker­toes­san 29-vuo­tiaas­ta Co­let­te Mc­Veig­histä, jo­ka jou­tuu MI5:n pai­nos­ta­ma­na vas­ta­va­koo­jak­si. Lap­suu­den trau­man, äi­tiy­den ja per­heen pai­ne yh­dis­tyvät yh­teis­kun­nal­li­seen pat­ti­ti­lan­tee­seen.
Vä­ki­val­taa ei tässä ole ni­mek­sikään, eikä edes mie­hi­tys­val­lan ai­heut­ta­maa hen­kistä pai­net­ta ko­ros­te­ta. Suo­ra­vii­vai­sen yk­sin­ker­tai­nen ta­ri­na tar­vit­see on­nis­tuak­seen vain yh­den yllä­tyk­sen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa 8 min. dokumentti ja 27 min. haastattelut. (PS)
23/04/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy