Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Päiväni murmelina - Special Edition

Groundhog Day 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na.

Ko­ko­nai­nen elämän fi­lo­so­fia ja tar­koi­tus yh­dessä elo­ku­vas­sa ja yh­den päivän ai­ka­na. Avoi­men frank­cap­ra­mai­nen elo­ku­va vas­ten­mie­li­ses­ti käyttäy­tyvästä sää­toi­mit­ta­jas­ta, jo­ka al­kaa elää yhtä ja sa­maa päivää edes­ta­kai­sin. It­se­mur­ha­kaan ei au­ta. Yk­si haus­kim­mis­ta ja jo­ku voi­si väittää yh­dek­si kaik­kein par­haim­mis­ta elo­ku­vis­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni kuten aiemmassakin versiossa. Biografioiden ja trailerin lisäksi mukaan on tallennettu kommenttiraita ja 25 min. dokumentti. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Harold Ramis
Pääosissa: Bill Murray
Tarina: Danny Rubin Harold Ramis
Kuvaus: John Bailey
Musiikki: George Fenton

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy