Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Taxi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FSFilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Vaa­ti­ma­ton jenk­ki­ver­sio rans­ka­lai­ses­ta vauh­ti­ko­me­dias­ta il­man suu­rem­pia päi­vi­tyk­siä ta­ri­naan ja suo­ria­kaan koh­taus­lai­no­ja kaih­ta­mat­ta.

Vaa­ti­ma­ton jenk­ki­ver­sio rans­ka­lai­ses­ta vauh­ti­ko­me­dias­ta il­man suu­rem­pia päi­vi­tyk­siä ta­ri­naan ja suo­ria­kaan koh­taus­lai­no­ja kaih­ta­mat­ta. Rans­ka­lai­sil­la on täl­le ni­mi­tys­kin: Déjà vu. Tuu­nau­se­lo­ku­vien jäl­ki­maas­tos­sa on to­ki ymmär­rettävää, mik­si täl­le lef­fal­le on näh­ty mah­dol­li­suuk­sia jen­keissä. Queen La­ti­fah on väärässä roo­lis­sa ja Jim­my Fal­lon puo­les­taan ei ehkä kuu­lui­si lef­foi­hin lain­kaan. Gi­sel­le Bündc­hen sek­sikkäi­den bra­si­lia­lais­ten pank­ki­ros­vo­jen joh­ta­ja­na.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy