Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Killshot

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS HD
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 209121 EAN: 6438137050607

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

”­Pitää tietää, mitä te­kee, kun as­tuu sisään”.

”­Pitää tietää, mitä te­kee, kun as­tuu sisään”. Oli­si myös hyvä tietää, mitä te­kee, kun as­tuu ulos. Ky­seessä ei kui­ten­kaan ole mikään ai­kuis­viih­teen ky­see­na­lai­nen hel­mi, vaan kui­va­kan käp­pyrä tril­le­ri, jos­sa in­tiaa­ni­taus­tai­nen palk­ka­tap­pa­ja (Mic­key Rour­ke) al­kaa jah­da­ta eroa­vaa pa­ria (Dia­ne La­ne ja Tho­mas Ja­ne).
E­lo­ku­van rat­kai­sut eivät ole niitä kli­sei­sim­piä, mut­ta ai­ka pal­jon kat­so­ja jou­tuu aset­tu­maan pelkästään Rour­ken ru­jon ka­ris­man va­raan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
17/07/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy