Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Victoria & Abdul

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2017Kesto: 111 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5053083137892

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

To­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va ker­to­mus ku­nin­ga­tar Vik­to­rian ja in­tia­lai­sen pal­ve­li­jan ystä­vyy­destä 1887.

To­si­ta­ri­naan poh­jau­tu­va ker­to­mus ku­nin­ga­tar Vik­to­rian ja in­tia­lai­sen pal­ve­li­jan ystä­vyy­destä 1887.
Tah­dik­kaas­ti sol­ju­va elo­ku­va ker­too mie­len­kiin­toi­sen ta­ri­nan päivänsä odo­tuk­sia rik­ko­nees­ta ystä­vyy­destä. Ko­meas­ti la­vas­tet­tu ja vir­heettömäs­ti sol­ju­va ta­ri­na ei ehkä ole täy­sin or­ja his­to­rian­kir­joi­tuk­sel­le, mut­ta ase­tel­ma on kieh­to­van in­hi­mil­li­nen ja pe­rin­tei­siä aris­tok­raat­ti­sia nor­me­ja koet­te­le­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva näyttää Lontoon hovin kolkon loiston, Firenzen hehkun ja hovin kalpeat kasvot luonnollisen terävästi. Puvustus sekä muutamat autenttiset kuvauspaikat ja näiden tarjoama rekvisiitta rikastavat mukavasti antia. Avara ja moitteettoman vakaa kuva on viimeistellyn kaunista katsottavaa. Kuvan parina on yhtä elegantti ja musiikin elävöittämä ääniraita. Ekstroissa suppeat pariminuuttiset koosteet pääparista ja elokuvan ilmeestä. (IJ)
23/03/2018

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy