Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kosto

Hævnen 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2010Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 247638EAN: 6416335179665

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tans­ka­lai­set ne osaa­vat: yhtä angs­tis­ta me­noa kuin suo­ma­lai­sil­la, mut­ta myös on­nel­li­nen lop­pu on mah­dol­li­nen.

Tans­ka­lai­set ne osaa­vat: yhtä angs­tis­ta me­noa kuin suo­ma­lai­sil­la, mut­ta myös on­nel­li­nen lop­pu on mah­dol­li­nen. Jä­tetään pal­jas­ta­tam­mat­ta, mi­ten tällä ker­taa.
Ruot­sa­lai­nen lääkä­ri (Mi­kael Persb­randt) pa­laa Af­ri­kan hir­veyk­sistä Tans­kaan per­heensä tykö ja jou­tuu pai­kal­li­sen ko­va­naa­man (Kim Bod­nia) lyön­nin koh­teek­si. Ta­pauk­ses­ta al­kaa hyö­kyaal­to, sillä poi­ka ja hä­nen uu­si ystävänsä oli­vat juu­ri pan­neet kou­lu­kiu­saa­jan ku­riin ra­jul­la ta­val­la.
E­lo­ku­van tee­ma on mai­nio, sillä se pei­laa maail­man vä­ki­val­taa yk­si­tyi­seen ja lap­suu­den agg­res­sioi­hin.
Hie­man epäus­kot­ta­vat juo­nenkään­teet ja las­ten reak­tiot ikävä kyllä ve­rot­ta­vat te­hoa ai­ka ta­val­la. Poh­dit­ta­vaa sil­ti riittää. Kou­luyh­teisössä nyrk­ki voi ol­la tar­peen, mut­ta ai­kui­se­na se joh­taa vai­keuk­siin. Voit­ta­ja ei kui­ten­kaan ole lap­suu­den tap­pe­lui­den ta­paan se, jol­la on vä­hi­ten me­ne­tettävää.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa seitsemän poistettua kohtausta, traileri ja haastattelu. (PS)
19/07/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy