Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Elefanttimies

The Elephant Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1980Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 88609  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­sik­ko. Pe­riaat­tees­sa kaut­ta ai­ko­jen tois­tel­tu ta­ri­na ul­ko­kuo­ren — oli­pa se sit­ten ko­rea tai ru­jo — pettä­vyy­destä.

K­las­sik­ko. Pe­riaat­tees­sa kaut­ta ai­ko­jen tois­tel­tu ta­ri­na ul­ko­kuo­ren — oli­pa se sit­ten ko­rea tai ru­jo — pettä­vyy­destä. Toi­saal­ta var­sin su­ru­mie­li­nen ku­vaus ih­mi­sen sisään­ra­ken­ne­tus­ta it­se­kes­kei­syy­destä — jo­pa suo­ra­nai­ses­ta oma­hyväi­syy­destä — kum­pua­vas­ta, ja mo­nia il­men­ty­mis­muo­to­ja saa­vas­ta jul­muu­des­ta. Tässä lo­pul­ta ai­noa vil­pitön toi­mi­ja on epä­muo­dos­tu­nut hir­viö, jo­ta kaik­ki muut pyr­kivät jol­lain ta­voin sor­ta­maan tai hyö­dyntämään.

Kuva, ääni & ekstrat

Mustavalkokuva on ymmärrettävän kohinainen, eikä pienemmiltä roskilta tai naarmuilta ole vältytty. Vinoissa ääriviivoissa esiintyy niinikään väreilyä. Ääni ajaa asiansa kunnialla, jopa tehokkaammin kuin voisi odottaa. Sisällöltään osa kohtauksista on edelleenkin ahdistavaa katsottavaa, mihin nähden 15 vuoden ikäraja tuntuu alhaiselta. Traileri ja kuvagalleria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy