Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Unknown

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 262962EAN: 5051895063484

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tuot­ta­ja Joel Sil­ver on pan­nut kul­tanäp­pinsä tällä ker­taa klas­si­seen hitch­cock­mai­seen pa­ra­noiat­ril­le­riin.

Tuot­ta­ja Joel Sil­ver on pan­nut kul­tanäp­pinsä tällä ker­taa klas­si­seen hitch­cock­mai­seen pa­ra­noiat­ril­le­riin. Bio­ke­mian huip­pu­mies (Liam Nee­son) saa­puu lu­mi­seen Ber­lii­nin, kun salk­ku jää len­toa­se­mal­le. Pa­la­tes­saan hän jou­tuu au­to-on­net­to­muu­teen. Sai­raa­las­sa herät­tyään tie­de­mies huo­maa kol­le­gan­sa vie­neen hä­nen hen­kilöl­li­syy­tensä. Spi­raa­lin­pyör­rettä kierrä­tetään mal­lik­kaas­ti.
Poik­keuk­sel­lis­ta on se, että ame­rik­ka­lais­tuo­tan­nos­sa osa­taan hyö­dyntää us­kot­ta­vas­ti Sta­sia ja eu­ro­siir­to­lai­sia kos­ke­vaa prob­le­ma­tiik­kaa.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ekstroissa 9 min. dokumentit. (PS)
09/12/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy