Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Breaking News in Yuba County

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018019225

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­maa hii­ri kai­vaa sisältään vi­hai­sen san­ka­rit­ta­ren, jo­ka ryh­tyy muok­kaa­maan maail­maa mie­lei­sek­seen yk­si la­piol­li­nen ker­ral­laan.

Har­maa hii­ri (Al­li­son Jan­ney) kai­vaa sisältään vi­hai­sen san­ka­rit­ta­ren, jo­ka ryh­tyy muok­kaa­maan maail­maa mie­lei­sek­seen yk­si la­piol­li­nen ker­ral­laan. Yk­si asia joh­taa toi­seen ja pian ko­ko pik­ku­kau­pun­ki on ve­det­ty mu­kaan es­ka­loi­tu­vaan mur­ha­mys­tee­riin, jos­sa ku­kaan ei tap­pa­nut ketään mut­ta jo­ku saat­taa sil­ti päästä pälkähästä kuin koi­ra veräjästä.
Vah­vas­ti aloit­ta­va fars­si hyy­tyy omaan mah­dot­to­muu­teen­sa. Tem­pauk­set viih­dyttävät ja po­ke­ril­la ve­det­ty hul­lut­te­lu ve­toaa, mut­ta vä­hi­tel­len sir­kus muut­tuu ar­ki­sek­si ja va­li­tet­ta­van tyhjänpäiväi­sek­si. Kä­si­kir­joi­tuk­ses­sa on kyllä lu­paa­via ai­nek­sia, ja Al­li­son Jan­ney osaa ot­taa näistä ilon ir­ti, mut­ta sa­maan ai­kaan ko­ko­nai­suus oli­si kai­van­nut puu­tar­ha­sak­sien hei­lut­te­lua. Nyt eri­tyi­ses­ti Mi­la Ku­ni­sin ja Ju­liet­te Lewi­sin hah­mot tun­tu­vat tar­peet­to­man sa­man­kal­tai­sil­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva on miellyttävän vakaa, luonteva ja terävä. Mukiinmenevä ääniraita. Ekstraton. (IJ)
01/12/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy