Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Kamelianainen

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1936Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 20427EAN: 7321944072476

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Suu­ren Ale­xand­re Du­mas’n po­jan kir­joit­ta­ma ro­maa­ni Ka­me­lia­nai­nen elää klas­sik­koe­lo­ku­va­na ve­reväs­ti.

Suu­ren Ale­xand­re Du­mas’n po­jan kir­joit­ta­ma ro­maa­ni Ka­me­lia­nai­nen elää klas­sik­koe­lo­ku­va­na ve­reväs­ti. Nyt­tem­min kiin­nittää enemmän huo­mio­ta Gre­ta Gar­bon mas­ku­lii­ni­sen ko­meaan kyl­myy­teen, ihas­te­lee Ro­bert Tay­lo­rin nuo­ruut­ta ja al­kaa miet­tiä, oli­ko ta­ri­na lo­pul­ta al­le­go­ria isästä, jo­ka mu­lat­ti­na jou­tui kär­simään ku­nin­gas­val­lan ja Na­po­leo­nin so­tien jäl­kei­sestä sää­ty­hur­mios­ta.
Isä-Du­mas vel­kaan­tui kor­viaan myö­ten ja to­teut­ti van­haa sa­non­taa ruh­ti­naan tu­lois­ta ja ku­nin­kaan me­nois­ta. Aja­tus vain pa­ran­taa Ka­me­lia­nai­sen uut­ta kat­san­to­ker­taa. Suo­sit­te­len, ja luul­ta­vas­ti kat­so­jan oma miel­leyh­tymä to­dis­taa, mistä klas­si­kois­sa on ky­se. Ne pa­ne­vat aja­tuk­sen lentämään, vaik­ka ky­se oli­si vain kli­sei­sestä rak­kaus­ta­ri­nas­ta. To­sin ne kli­seet luo­tiin mo­nen vuo­si­kym­me­nen ai­ka­na tämän teok­sen jäl­keen.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas ja nautittava kuva, vaikka vertikaaliset halkeamat häiritsevät ajoittain kuvaa. Selkeä monoääni. Ekdtroissa trailerin lisäksi Ray C. Smallwoodin ohjaama vuoden 1921 70 min. mykkäelokuva, jota tähdittävät Alla Nazimova ja Rudolph Valentino. Komeaa katsottavaa tämäkin rikas mies, köyhä mies, uhrautuva nainen –kuvauksien pitkässä sarjassa. (PS)
09/12/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy