Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Famous in Love - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2017Kesto: 422 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112745653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Bar­bie­mai­nen saip­puaoop­pe­ra ta­vik­ses­ta, jo­ka nou­see Hol­lywoo­din par­ras­va­loi­hin ja jet­set­tiin yhtä no­peas­ti ja us­kot­ta­vas­ti kuin unel­mis­sa on usein ta­pa­na.

Bar­bie­mai­nen saip­puaoop­pe­ra ta­vik­ses­ta, jo­ka nou­see Hol­lywoo­din par­ras­va­loi­hin ja jet­set­tiin yhtä no­peas­ti ja us­kot­ta­vas­ti kuin unel­mis­sa on usein ta­pa­na. Vi­deo­mai­nen ris­tey­tys saip­puaa ja rea­li­tyä tar­joaa jok­seen­kin adhd-hen­ki­sen tei­ni­hat­ta­ran, jos­ta ei puu­tu nät­tejä tyttöjä, kie­ro­ja poi­kia, unel­mahöttöä tai tur­val­li­sen har­le­kii­ni­mais­ta tun­ne­kuo­hua.
Hur­jal­la tem­pol­la koh­tauk­ses­ta toi­seen pus­ke­va sar­ja tyy­tyy tar­joa­maan kli­sei­siä juo­nenkään­teitä ja kau­nii­ta ku­via puo­lus­taak­seen ole­mas­sao­loaan. Kei­tok­ses­sa on kui­ten­kin riittävä ri­paus hu­pia­sen­net­ta, jot­ta an­tiin voi myös jäädä kouk­kuun. Ke­vyttä hömpänpömppää tun­ti ker­ral­laan tar­joa­va sar­ja on ny­kypäivän vas­ti­ne Bar­bie-nu­ken elämää taus­toit­ta­neel­le 80-lu­vun sar­ja­ku­val­le.
Sit­tem­min lo­pe­te­tus­ta sar­jas­ta on teh­ty kak­si tuo­tan­to­kaut­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Videomaisen terävä kuva saa tarkistamaan näyttölaitteen kuvanparannustekniikoiden asetukset, mutta yliluonnollinen liikeparannus tuntuu nyt olevan suoraan kuvassa. Saippuaoopperamainen kuva on kuitenkin tarkka, vakaa ja videomaisen värikylläinen kaikesta hyperaktiivisuudesta huolimatta. Hetkessä elävä ääniraita taustoittaa antiaan liki jatkuvalla musiikkiraidalla. Ekstraton. (IJ)
11/01/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy