Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Kolme muskettisoturia - 3D

The Three Musketeers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2011Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438044326062

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kol­men mus­ket­ti­so­tu­rin uu­si ver­sio hioo kyt­ki­mestä tur­hat vä­li­ta­sot pois ja tar­joi­lee vauh­ti­vii­voik­si ty­pis­tyvän seik­kai­lun tu­tuil­la hah­moil­la.

Kol­men mus­ket­ti­so­tu­rin uu­si ver­sio hioo kyt­ki­mestä tur­hat vä­li­ta­sot pois ja tar­joi­lee vauh­ti­vii­voik­si ty­pis­tyvän seik­kai­lun tu­tuil­la hah­moil­la. Pin­ta on tai­dok­kaas­ti koh­dil­laan, mut­ta ker­ron­ta ny­kii ja ta­ri­nan seik­kai­lu­mie­li ja haus­kuus huk­ku­vat jo­hon­kin me­kaa­ni­sen pok­ku­roin­nin jal­koi­hin. Näyt­te­lijä­va­lin­nat ovat sinällään symp­pik­siä, mut­ta ko­ko­nai­suu­teen on vai­kea ol­la tu­keh­tu­mat­ta.

Kuva

Komeasti lavastettu kuva on satumainen, tummasävyinen ja kaikessa krumeluurissaan vetoava. Väritoisto on kohdillaan suuren luokan Hollywood-produktion tapaan.

Ääni

Ääniraita on yrmy, tumma ja harmillisen yksioikoinen. Tehosteet ja musiikki kuulostavat olevan peräisin bassokorostettujen demoklippien kirjastosta, eikä tällä ole kuin kaksi asetusta: mykistys ja täysituho. Vaikutelma käy raskaaksi vähitellen.

Ekstrat

Ekstraton. Boksi sisältää myös elokuvan aidon 3D-version. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy