Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Phantom

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2013Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Neuk­ku­kip­pa­ri pai­naa me­ril­le elin­kaa­ren­sa pää­te­pis­tettä lä­hes­tyvällä su­kel­lus­ve­neellä, jol­la osa po­ru­kas­ta ha­luai­si läm­mittää kylmää so­taa.

Neuk­ku­kip­pa­ri (Ed Har­ris) pai­naa me­ril­le elin­kaa­ren­sa pää­te­pis­tettä lä­hes­tyvällä su­kel­lus­ve­neellä, jol­la osa po­ru­kas­ta ha­luai­si läm­mittää kylmää so­taa.
1960-lu­vul­le ni­mel­li­ses­ti si­joit­tu­va jännä­ri löytää pai­koin hyvän vaih­teen ja näyt­te­lijä­kaar­ti on kun­nioi­tet­ta­va, mut­ta ko­ko­nai­suus li­puu eteenpäin vai­val­loi­ses­ti kyl­jellään, ja pe­rin tut­tua kurs­sia nou­dat­taen. Su­kel­lus­ve­ne-jännä­rei­den käy­tyä har­vi­nai­sek­si tut­ta­vuu­dek­si käy tämä­kin kui­ten­kin asial­li­ses­ta viih­teestä. Da­vid Duc­hov­ny saa tässä ko­vin lat­tean roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miljöötä luodaan asiallisesti, eikä musiikkiraitakaan ole budjettituotannoksi huono. Teknisesti sekä kuva että ääni ovat erinomaisia. Oikea kuvasuhde. (IJ)
09/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy