Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Phantom

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2013Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.35
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Neuk­ku­kip­pa­ri pai­naa me­ril­le elin­kaa­ren­sa pää­te­pis­tettä lä­hes­tyvällä su­kel­lus­ve­neellä, jol­la osa po­ru­kas­ta ha­luai­si läm­mittää kylmää so­taa.

Neuk­ku­kip­pa­ri (Ed Har­ris) pai­naa me­ril­le elin­kaa­ren­sa pää­te­pis­tettä lä­hes­tyvällä su­kel­lus­ve­neellä, jol­la osa po­ru­kas­ta ha­luai­si läm­mittää kylmää so­taa.
1960-lu­vul­le ni­mel­li­ses­ti si­joit­tu­va jännä­ri löytää pai­koin hyvän vaih­teen ja näyt­te­lijä­kaar­ti on kun­nioi­tet­ta­va, mut­ta ko­ko­nai­suus li­puu eteenpäin vai­val­loi­ses­ti kyl­jellään, ja pe­rin tut­tua kurs­sia nou­dat­taen. Su­kel­lus­ve­ne-jännä­rei­den käy­tyä har­vi­nai­sek­si tut­ta­vuu­dek­si käy tämä­kin kui­ten­kin asial­li­ses­ta viih­teestä. Da­vid Duc­hov­ny saa tässä ko­vin lat­tean roo­lin.

Kuva, ääni & ekstrat

Miljöötä luodaan asiallisesti, eikä musiikkiraitakaan ole budjettituotannoksi huono. Teknisesti sekä kuva että ääni ovat erinomaisia. Oikea kuvasuhde. (IJ)
09/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy