Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hairspray

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 112 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 205163EAN: 6438044105254

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

“­Mitä tum­mem­pi mar­ja, sitä ma­keam­pi me­hu”.

“­Mitä tum­mem­pi mar­ja, sitä ma­keam­pi me­hu”. Ros­kaa voi kierrättää, jos se on laa­tu­ros­kaa. John Wa­ter­sin klas­sik­koe­lo­ku­vas­ta Hairsp­ray teh­ty uu­sin­ta­ver­sio hämmäs­tyttää, kos­ka se ei ai­heu­ta tor­jun­ta­reak­tio­ta. Ei, vaik­ka al­ku­peräi­sestä ei ole ku­lu­nut kuin pa­ri­kym­mentä vuot­ta, Wa­ter­sin lem­pinäyt­te­lijä maail­man suu­rin trans­ves­tiit­ti Di­vi­ne on kuol­lut ja it­se Wa­ters­kin peh­men­ty­nyt jo ai­ko­ja sit­ten.
Bal­ti­mo­ren vuo­den 1962 rok­ki­te­le­vi­sio­ta ku­vaa­va mu­si­kaa­li ja ko­me­dia, mo­lem­mis­sa ver­siois­saan, näyttää mauk­kaas­ti, kuin­ka juu­ri en­nen kan­sa­lai­soi­keus­kes­kus­te­lun ryöpsäh­dystä ame­rik­ka­lai­nen ra­sis­mi toi­mii.
Tee­ma suo ti­laa ai­kan­sa upeim­mal­le mus­tal­le r&b-mu­sii­kil­le. Wa­ters käyt­ti al­ku­peräis­mu­siik­kia, kun taas alun pitäen tans­si­ja­na uraa teh­nyt oh­jaa­ja Shank­man teet­ti pas­tis­se­ja tai­dol­la. Tu­lok­se­na oli vii­me vuo­den par­hai­ta ko­me­dioi­ta.
Nik­ki Blons­ky so­pii eri­no­mai­ses­ti Ric­ky La­ken kel­lo­ha­mee­seen, ja John Tra­vol­ta li­ki pitäen peit­toaa Di­vi­nen äi­din roo­lis­sa sa­moin kuin Mic­hel­le Pfeif­fer Deb­bie Har­ryn juo­nit­te­le­va­na oh­jel­ma­joh­ta­ja­na. Wa­ters te­kee ca­meon. Haus­ka yk­si­tyis­koh­ta: Jer­ry Sie­gel näyt­te­lee mo­lem­mis­sa ver­siois­sa.
.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääniraita luonnollisesti peittoavat trash-estetiikkaan perustuneen alkuperäisteoksen. Ekstroihin on tallennettu toiminto, jolla katsoja voi bongata elokuvan laulukohtauksia.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy