Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Galaxy Quest

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
VET: V-04711  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Har­va DVD-e­lo­ku­va sai yhtä hyväl­le tuu­lel­le vuon­na 2001.

Har­va DVD-e­lo­ku­va sai yhtä hyväl­le tuu­lel­le vuon­na 2001. Fik­su ja haus­ka Star Trek -tyyp­pis­ten sci­fi­sar­jo­jen pa­ro­dia.
Vie­ras ro­tu seu­raa Ga­la­xy Ques­tiä ja luu­lee sar­jan ta­pah­tu­mien ole­van do­ku­ment­tia. Sci­fi-ta­pah­tu­mis­sa pyö­rivät tv-san­ka­rit jou­tu­vat to­si­toi­miin ava­ruu­den ko­lo­nia­lis­te­ja vas­taan. Fa­neis­ta­kin on apua.
Pa­ro­dia­na jo­pa Men in Blac­kia pa­rem­pi, kos­ka vii­pa­loi koh­teen­sa yk­si­tyis­koh­tai­sem­min. Sa­mal­la se on su­ju­va, jän­nittävä seik­kai­lu, jo­ka mie­hi­tet­tiin asian­tun­te­vas­ti: Tim Al­len ko­men­ta­ja­na, Alan Rick­man aluk­sen tie­deup­see­ri­na ja Si­gour­ney Wea­ver uran­sa sek­sikkäimpänä tie­to­lii­ken­neup­see­ri­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni ovat parasta mahdollista tasoa. Efektit toimivat saumattomasti. Vahvistin on syytä panna kunnon volyymille. Ekstroissa 10 min. featurette, 10 min. poistettuja kohtauksia ja traileri. R1-versiossa oli mukana muutakin – mm. avaruusolentojen ääntely-soundtrack. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy