Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Reservoir Dogs

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuh­jui­sen vi­deo­myyjän hur­ja de­byyt­ti muut­ti toi­min­tae­lo­ku­van ko­ko vuo­si­kym­me­nen ajak­si.

Nuh­jui­sen vi­deo­myyjän hur­ja de­byyt­ti muut­ti toi­min­tae­lo­ku­van ko­ko vuo­si­kym­me­nen ajak­si. It­se­tie­toi­nen dia­lo­gi, ri­kot­tu koh­taus­ten vä­li­nen ra­ken­ne, oi­vas­ti va­lit­tu mu­siik­ki, Hong­kong-e­lo­ku­va ja Kub­rick oli­vat raa­ka-ai­neet me­nes­tyk­sen ta­ka­na. DVD-ver­sio­ta saa­tiin odot­taa pitkään. Keräi­lijöil­le tämän pitäi­si kel­va­ta, kor­van leik­kaus­ta­kaan ei ole sen­su­roi­tu.

Kuva, ääni & ekstrat

Kerrankin kuva on tarkasti 2.35:1. Muutenkin hyvälaatuinen kopio. Ääniraita on siisti, mutta keskittyy aika pitkälle keskikanavaan. Mutta dialogihan tässä onkin tärkeintä. Ekstroissa lyhyehkö ohjaajan haastattelu, traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy