Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Zoolander No. 2

Zoolander 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS:X
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112726461

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vai­mon kuol­tua ja las­ten­suo­je­lu­vi­ra­no­mais­ten haet­tua po­jan huos­taan­sa on Zoo­lan­der heittäy­ty­nyt era­kok­si odot­ta­maan his­to­rian to­mun las­keu­tu­mis­ta.

Vai­mon kuol­tua ja las­ten­suo­je­lu­vi­ra­no­mais­ten haet­tua po­jan huos­taan­sa on Zoo­lan­der (Ben Stil­ler) heittäy­ty­nyt era­kok­si odot­ta­maan his­to­rian to­mun las­keu­tu­mis­ta. Men­nei­syys kui­ten­kin tu­lee ko­put­ta­maan pe­las­te­tun tu­le­vai­suu­den asial­la, jo­ten mie­hen tie vie vielä kan­sainvä­li­sen muo­din me­ga­lo­maa­ni­sen juo­nik­kai­siin pii­rei­hin.
Jat­ko-o­sa löytää kaik­ki sa­mat nuo­tit kuin al­ku­peräi­nen­kin, ja täyttää ri­vit mui­keas­ti sa­no­mat­ta yhtään mitään. Tyhjäpäi­syy­den ylis­tys­lau­lu­na toi­mi­va ral­li lau­koo vit­sejä ar­mot­ta ja ai­voit­ta, ai­van ku­ten kaa­vaan kuu­luu.
Ni­mekkäi­den pikk­ku­roo­lien lis­ta on nyt­kin pitkä: Jus­tin Bie­ber, Kie­fer Sut­her­land, Su­san Sa­ran­don, Neil DeG­ras­se Ty­son, Sting, Ch­ris­tian­ne Aman­pour, Mil­la Jo­vo­vich, Be­ne­dict Cum­ber­batch, Lewis Ha­mil­ton, Ch­ris­ti­na Hend­ricks, Wil­lie Nel­son, Ka­ty Per­ry, Ale­xan­der Skarsgård, M.C. Ham­mer, John Mal­ko­vich, An­na Win­tour, Marc Ja­cobs, Tom­my Hil­fi­ger, Ka­te Moss, Va­len­ti­no Ga­ra­va­ni, Len­ny Kra­vitz, jne.

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva ja ääni. Ääniraita on isompi kuin komedialta yleensä vaaditaan, nyt megalomaanisen muotiagentti-hupailun nimissä. Ekstroissa neljä koostetta (yht. 27 min.). (IJ)
22/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy