Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Richard Nixonin salamurha

The Assassination of Richard Nixon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: NordiskKuva:
Anamorfinen 1.89
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200165EAN: 6420201167724

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk) ellei toisin mainita.

Elokuva

A­me­rik­ka­lai­nen val­ta­vir­ran elo­ku­va ei ole ko­vin in­nok­kaas­ti ra­paut­ta­nut yh­teis­kun­nan oi­keis­to­lai­sia ja epäoi­keu­den­mu­kai­sia ra­ken­tei­ta.

A­me­rik­ka­lai­nen val­ta­vir­ran elo­ku­va ei ole ko­vin in­nok­kaas­ti ra­paut­ta­nut yh­teis­kun­nan oi­keis­to­lai­sia ja epäoi­keu­den­mu­kai­sia ra­ken­tei­ta. It­senäi­sistä te­kijöistä tun­ne­tuim­mak­si nou­si John Cas­sa­ve­tes, jon­ka mant­te­lin­pe­rijänä Sean Pen­niä voi pitää. Penn tun­tuu näyt­te­lijänä­kin va­lit­se­van so­siaa­li­sen näkö­kul­man omaa­via roo­le­ja.
To­si­ta­ri­naan pe­rus­tu­vas­sa elo­ku­vas­sa ker­ro­taan liian kil­tin mie­hen ta­ri­na. Kun­nioi­tuk­sen puu­te joh­taa mie­hen yrittämään Ric­hard Ni­xo­nin mur­haa. To­teu­tuk­ses­sa luo­te­taan yk­sin­ker­tai­suu­den voi­maan. Pen­nin in­ten­sii­vi­nen suo­ri­tus var­mis­taa on­nis­tu­mi­sen.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää hieman rakeiselta, mutta dokumentinomaisuuteen on pyritty. Kaksi rauhallisen oloista ääniraitaa. Ekstroissa traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy