Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Final Countdown

Hurrikaani 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1980Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: Blue Underground Kuva:
1080p 2.37*
Ääniraita: Dolby TrueHD7.1
  EAN: 827058700191

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Blue Underground ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hur­ri­kaa­ni to­teut­taa upeas­ti sci­fi-no­vel­leis­ta tut­tua IF?-kon­sep­tia. Luul­ta­vas­ti jos­kus tehdään vas­taa­va ai­ka­pa­ra­dok­si-e­lo­ku­va, jos­sa pää­hen­kilö huo­maa yhtäk­kiä ole­van­sa Boeing 767:s­sa, jo­ka kaar­te­lee New Yor­kin yllä. Ray Brad­bu­ry oli­si voi­nut kir­joit­taa täl­lai­sen ta­ri­nan. Kirk Doug­las ja Mar­tin Sheen pa­ne­vat uran­sa pa­ras­ta kas­tis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Jupiterin DVD-version kuvan taso oli välttävä huono resoluution ja aliasing-välkynnän takia, mutta DD 2.0 tuntui ihmeen tömäkältä. BD-versio erottelee tähän verrattuna jopa häikäisevästi, mutta ei nykystandardien mukaisesti tietenkään. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 45 min. haastattelut, kolme tv-mainosta, tiiseri ja kaksi traileria. Amerikkalainen levy toimii myös suomalaisissa soittimissa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy