Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cannonball Run

Kanuunankuularalli 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1981Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 17.8*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548576336

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Lai­ton­ta au­to­kil­pai­lua ku­vaa­va elo­ku­va kerä­si pal­jon tun­net­tu­ja täh­tiä ri­vei­hinsä, mut­ta täyttä ros­kaa­han tämä on.

Lai­ton­ta au­to­kil­pai­lua ku­vaa­va elo­ku­va kerä­si pal­jon tun­net­tu­ja täh­tiä ri­vei­hinsä, mut­ta täyttä ros­kaa­han tämä on. Death­ra­ce 2000 suo­riu­tuu tehtävästä pal­jon pa­rem­min.
Le­vyn il­mes­ty­mi­sen ai­kai­set julk­ki­set, Rytsölän vel­jek­set, lie­nevät mie­lissään, kos­ka en­simmäi­sen koh­tauk­sen pää­hen­kilönä kiitää Lam­borg­hi­ni Coun­tach. Elo­ku­val­la on oi­keas­taan mer­ki­tystä vain sen ta­kia, että se näyttää, kuin­ka ma­sen­ta­va Jac­kie Cha­nin en­si­pii­pah­dus Hol­lywoo­diin oli. Roo­li­na on Ja­pa­nin pa­ras kil­pa-au­toi­li­ja. Se ei pal­jon loh­du­ta, että sinänsä te­hok­kaas­ti Pe­ter Fon­dan moot­to­ri­pyörä­jen­gin tei­laa­va Chan käyttää kung­fu­ta, eikä suin­kaan ka­ra­tea.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemman DVD-laitoksen hyvin rakeinen kuva piirtyy nyt BD:llä tarkasti. Tunkkainen ääniraita on entisensä, vaikka mono on muuttunut monikanavaääneksi ainakin teoriassa. Muutama käännöskukkanen häiritsee. Ekstroihin on tallennettu traileri ja kuvagalleria. (PS)
20/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy