Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cannonball Run

Kanuunankuularalli 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1981Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1080p 17.8*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6416548576336

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lai­ton­ta au­to­kil­pai­lua ku­vaa­va elo­ku­va kerä­si pal­jon tun­net­tu­ja täh­tiä ri­vei­hinsä, mut­ta täyttä ros­kaa­han tämä on.

Lai­ton­ta au­to­kil­pai­lua ku­vaa­va elo­ku­va kerä­si pal­jon tun­net­tu­ja täh­tiä ri­vei­hinsä, mut­ta täyttä ros­kaa­han tämä on. Death­ra­ce 2000 suo­riu­tuu tehtävästä pal­jon pa­rem­min.
Le­vyn il­mes­ty­mi­sen ai­kai­set julk­ki­set, Rytsölän vel­jek­set, lie­nevät mie­lissään, kos­ka en­simmäi­sen koh­tauk­sen pää­hen­kilönä kiitää Lam­borg­hi­ni Coun­tach. Elo­ku­val­la on oi­keas­taan mer­ki­tystä vain sen ta­kia, että se näyttää, kuin­ka ma­sen­ta­va Jac­kie Cha­nin en­si­pii­pah­dus Hol­lywoo­diin oli. Roo­li­na on Ja­pa­nin pa­ras kil­pa-au­toi­li­ja. Se ei pal­jon loh­du­ta, että sinänsä te­hok­kaas­ti Pe­ter Fon­dan moot­to­ri­pyörä­jen­gin tei­laa­va Chan käyttää kung­fu­ta, eikä suin­kaan ka­ra­tea.

Kuva, ääni & ekstrat

Aiemman DVD-laitoksen hyvin rakeinen kuva piirtyy nyt BD:llä tarkasti. Tunkkainen ääniraita on entisensä, vaikka mono on muuttunut monikanavaääneksi ainakin teoriassa. Muutama käännöskukkanen häiritsee. Ekstroihin on tallennettu traileri ja kuvagalleria. (PS)
20/01/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy