Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paluu apinoiden planeetalle - Special Edition

Beneath the Planet of the Apes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1969Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­koi­naan odo­tet­tu uu­tuus Suo­men­kin teat­te­reis­sa.

Ai­koi­naan odo­tet­tu uu­tuus Suo­men­kin teat­te­reis­sa. Muis­tan eläväs­ti, kuin­ka äi­ti oli tuoh­tu­nut pääs­tyään pitkästä ai­kaan elo­ku­viin – jou­tuak­seen kat­so­maan Pa­luu­ta Api­noi­den pla­nee­tal­le. Edel­li­so­saa huo­nom­pi, mut­ta vä­lillä vi­suaa­li­ses­ti näyttävä. Mai­nio ros­kae­lo­ku­va, jon­ka camp-ar­voil­le neljä täh­teä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on ykkösosan tasolla. Digitaalikuvasta erottaa esimerkiksi apinoiden kokoustaessa, kuinka takarivien maskeerauksissa säästettiin. Ääniraita on hieman lattea DD5.1:een verrattuna. Still-kuvia ja trailerit. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy