Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Spider-Man - Hämähäkkimies

Spider-Man 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hämmäs­tyttävän Hämähäk­ki­mie­hen ar­vos­te­luis­ta ja oh­jaa­ja­va­lin­nas­ta oli­si voi­nut pää­tellä, että lop­pu­tu­los oli­si pal­jon pa­rem­pi.

Hämmäs­tyttävän Hämähäk­ki­mie­hen ar­vos­te­luis­ta ja oh­jaa­ja­va­lin­nas­ta oli­si voi­nut pää­tellä, että lop­pu­tu­los oli­si pal­jon pa­rem­pi. Pe­ter Par­ke­rin ek­sis­ten­tia­lis/s­kit­sof­re­nis­ta ry­pe­mistä kai­pa­sin tähän lisää, sillä se oli jo al­ku­peräi­sen, pe­rin 1960-lu­ku­lai­sen sar­jan suo­la.
Pää­toi­mit­ta­ja Ja­me­son (J.K. Sim­mons) on mai­nio hah­mo, mut­ta esillä ai­van liian vähän. Myös vä­ki­val­ta on tyy­liltään ar­ve­lut­ta­vaa. Sisältää on­nek­si pal­jon gen­re­viit­teitä (mm. Cap­tain Mar­vel, Evil Dead).

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti referenssitasoa, joten kotiteatterin suorituskyky joutuu koetukselle. Kahdella levyllä. Ekstroissa 25+40 min. dokumentit, 25 min. HBO-dokumentti, kansia eri vuosikerroista, artistiesittelyt, konnagalleria, rakkaudet, peli, DVD-ROM -osuudessa mm. sarjakuvan ja elokuvan vertailua ja oman kommenttiraidan tekomahdollisuus, 7 min. ohjaajasta, 7 min. säveltäjä Danny Elfmanista, näyttelijöiden ja tehosteiden testeistä, 3 min. puvuista, 3 min. poistettuja kohtauksia, kaksi kommenttiraitaa, triviaraita, henkilökansiot, trailerit ja kaksi musiikkivideota. Myös yhden levyn versiona. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy