Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Seitsemän elämää

Seven Pounds 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2008Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby TrueHD 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 208360EAN: 5051160248578

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen ha­ra­voi mai­ta ja man­tu­ja löytääk­seen seit­semän an­sait­se­vaa ih­mistä, joi­den elämän hän voi­si pa­ran­taa.

Lau­pias sa­ma­ria­lai­nen (Will Smith) ha­ra­voi mai­ta ja man­tu­ja löytääk­seen seit­semän an­sait­se­vaa ih­mistä, joi­den elämän hän voi­si pa­ran­taa. "Pur­suit of Hap­pi­ness":in te­kijä­tii­min elo­ku­va vo­kot­te­lee sa­man­lai­sia ilon ja su­run se­kai­sia tun­nel­mia, mut­ta tällä ker­taa vi­re on las­ku­suun­tai­nen. Lop­pu­tu­los on yhtä ai­kaa kos­ket­ta­va ja ma­sen­ta­va, ja elä­vistä ta­pah­tu­mis­taan huo­li­mat­ta hi­ve­nen tur­han las­kel­moi­dun oloi­nen vyyh­ti. Siinä missä pur­suit oli ins­pi­roi­va ker­to­mus sit­kos­ta haas­tei­den edessä, on tämä ker­to­mus uh­rauk­ses­ta ja hy­vi­tyk­sestä.

Kuva & ääni

Kauniisti sommiteltu kuva leikittelee paikoin fokuksen kanssa, mutta yltää halutessaan varsinkin päivänvalossa veitsenterävään jälkeen. Väritoisto on hallittua, mutta ennemminkin hivenen kellertäväksi sävytettyä kuin täysin luonnollista. Rauhallisesti liplattava ääniraita kerää voltteja tarvittaessa, mutta ennen kaikkea äänimaailma on elegantti ja henkevä.

Ekstrat

Ekstroissa keskinkertainen ohjaajan kommenttiraita, hyvä making of (31 min.), poistettuja kohtauksia (4 min.) ja yllättävän mielenkiintoiset minikoosteet meduusoista (5 min.), painokoneista (9 min.) ja näyttelijöistä (13 min.). Ekstrat esitetään HD-muodossa englanniksi tekstitettynä. (IJ)
19/01/2010

Tekijät

Ohjaaja: Gabriele Muccino
Pääosissa: Will Smith Rosario Dawson
Tarina: Grant Nieporte
Kuvaus: Philippe Le Sourd
Musiikki: Angelo Milli

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy