Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Bandolero!

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Kuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 76745EAN: 7391772394361

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Eh­dot­to­mas­ti Ja­mes Stewar­tin keh­noim­pia ja luul­ta­vas­ti Dean Mar­ti­nin huo­noim­pia län­ne­ne­lo­ku­via.

Eh­dot­to­mas­ti Ja­mes Stewar­tin keh­noim­pia ja luul­ta­vas­ti Dean Mar­ti­nin huo­noim­pia län­ne­ne­lo­ku­via. Iso­ve­li pe­las­taa vel­jensä hirt­to­tuo­miol­ta, ryöstää pan­kin ja joh­taa ros­vo­kop­lan Mek­si­kon puo­lel­le. Me­lod­ra­maat­ti­nen, ei ko­vin haus­ka ja tylsähkö to­teu­tus. Ra­quel Welch ka­peas­sa si­vuo­sas­sa. Huo­maa Tar­zan-e­lo­ku­vis­taan tun­net­tu Jock Ma­ho­ney Sto­ne­rin roo­lis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vain sinitaivaalla kuvakohinaa. Selkeä ääniraita. Ei ekstroja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy