Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Julmat, vahvat ja röyhkeät

Emperor of the North Pole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 82046EAN: 6416548539010

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Ald­ric­hin par­hai­den oh­jaus­ten jouk­koon eittämättä kuu­lu­va ju­na­seik­kai­lu flop­pa­si ai­koi­naan lip­pu­luu­kuil­la, kun kat­so­jat luu­li­vat sen si­joit­tu­van ark­ti­sil­le alueil­le.

Ro­bert Ald­ric­hin par­hai­den oh­jaus­ten jouk­koon eittämättä kuu­lu­va ju­na­seik­kai­lu flop­pa­si ai­koi­naan lip­pu­luu­kuil­la, kun kat­so­jat luu­li­vat sen si­joit­tu­van ark­ti­sil­le alueil­le. Ni­mi tu­li Jack Lon­do­nin la­ma-a­jan kul­ku­ri­ta­ri­nois­ta ja vit­si oli siinä, että köyhänä kei­sa­ri­kin omis­taa vain ar­vo­ton­ta maa­ta, jol­la ei voi vil­jellä ja jo­ta ei voi hyö­dyntää.
Luul­ta­vas­ti jo­kai­nen elo­ku­viin vai­vau­tu­nut sai ikui­sen muis­tijäl­jen. Har­vem­min on näh­ty näin fyy­sistä elo­ku­vaa, jo­ka sa­mal­la an­taa laa­jan ku­van la­ma-a­jan men­ta­li­tee­tis­ta.
Sa­dis­ti­nen ju­na­mies (Er­nest Borg­ni­ne) edus­taa yh­teis­kun­taa, ka­pi­nal­li­nen kul­ku­rien ku­nin­gas A No. 1 (Lee Mar­vin) kan­sa­lais­ta ja nenäkäs nou­su­kas (Keith Car­ra­di­ne) nuor­ta pol­vea, jo­ka ei pidä en­simmäi­sestä, mut­ta ei oi­kein osaa suh­tau­tua kak­ko­seen­kaan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa elämäkerrat, filmografiat, faktaruutuja, traileri sekä kuva- ja julistegalleria. (PS)
26/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy