Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pormestari

City Hall 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al Pa­ci­no taas Bec­ke­rin oh­jat­ta­va­na.

Al Pa­ci­no taas Bec­ke­rin oh­jat­ta­va­na. Aiem­mas­ta yh­teis­työstä muis­te­taan mie­len­kiin­toi­nen Sea of Lo­ve, jo­ta koh­del­tiin ai­na­kin brit­ti­le­vynä kal­toin pan&s­can-ver­sio­na. Tämä on eh­taa ana­mor­fis­ta laa­tua. Pa­ci­no näyt­te­lee tällä ker­taa New Yor­kin por­mes­ta­ria, jo­ka al­kaa tut­ki­muk­sia te­kevän alai­sen­sa (John Cu­sack) sil­missä näyttää se­kaan­tu­neen kor­rup­tioon.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja tavallista elävämmin soiva DS-ääniraita. Ekstroissa vain traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy