Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Californication - kausi 6

Californication - Season 6 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 342 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112711252

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hank Moo­dy jat­kaa egois­ti­sen ek­sis­ten­tiaa­lis­ta vael­lus­taan la la maas­sa, missä mie­huus ja nai­seus ovat jon­kin­moi­ses­sa krii­sissä.

Hank Moo­dy (Da­vid Duc­hov­ny) jat­kaa egois­ti­sen ek­sis­ten­tiaa­lis­ta vael­lus­taan la la maas­sa, missä mie­huus ja nai­seus ovat jon­kin­moi­ses­sa krii­sissä. Ka­ren (Na­tasc­ha McEl­ho­ne) jou­tuu kos­ke­tuk­siin kau­no­pu­hei­sen mies­vi­han kans­sa, Char­lie (E­van Hand­ler) tees­ken­te­lee pitävänsä mie­histä saa­dak­seen pää­mie­hen ja Hank li­puu yh­destä kie­ros­ta ti­lan­tees­ta toi­seen jo­viaa­lin ir­taan­tu­nees­ti.
Ker­ran kou­kut­ta­van sar­jan kuu­des kau­si ei juu­ri se­koi­ta pak­kaa edel­lis­kau­des­ta. Edel­li­sen kau­den dra­maat­ti­sen fi­naa­lin vai­heet on no­peas­ti la­kais­tu ka­tuo­jaan ja me­no jat­kuu en­ti­sellään. Läppä on pai­koin elävää ja ta­pah­tu­mat ai­na viih­dyttä­viä, mut­ta suu­ruu­den­lu­pauk­set ovat nyt yhä etäi­sem­piä. Sup­liik­kia viih­dettä jo­ka ta­pauk­ses­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni. Ekstroissa kolme kommenttiraitaa (jaksoihin "Dead Rock Stars", "In the Coulds" ja "Mad Dogs and Englishmen"). Sisäkannessa mainittuja koosteita levyiltä ei löydy. Boksi sisältää kaikki 12 jaksoa kolmella levyllä. (IJ)
21/04/2015
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy