Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. Nice Guy

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hu­pi­mie­li­nen kung fu -­toi­min­ta­ka­ru­sel­li, jos­sa Jac­kie Chan jou­tuu kil­pai­le­vien huu­me­lii­go­jen ris­ti­tu­leen saa­tuaan sat­tu­mal­ta hal­tuun­sa ka­se­til­li­sen ar­ka­luon­toi­sia ko­ti­vi­deoi­ta.

Hu­pi­mie­li­nen kung fu -toi­min­ta­ka­ru­sel­li, jos­sa Jac­kie Chan jou­tuu kil­pai­le­vien huu­me­lii­go­jen ris­ti­tu­leen saa­tuaan sat­tu­mal­ta hal­tuun­sa ka­se­til­li­sen ar­ka­luon­toi­sia ko­ti­vi­deoi­ta. Toi­min­ta­koh­tauk­set pur­sua­vat us­ko­mat­to­mia vie­te­riuk­ko­temp­pu­ja, jois­sa Chan jäl­leen ker­ran hyp­pii ja kiep­puu mil­loin minkä­kin sirk­ke­lin ja tä­ry­jyrän ali, ohi, ympä­ri ja lä­vit­se. Täynnä lu­kui­sia her­vot­to­mia pik­ku tem­pauk­sia, jot­ka vievät huo­mion pois ole­mat­to­mas­ta juo­nes­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti hieman epätasainen, sillä pääosin tarkka kuva muuttuu parissa kohtaa huomattavan pehmeäksi. Ääniraita on sisällöltään keskinkertaisen vaatimaton, mutta laadultaan nuhteeton. Ohjaajalla on pieni walk-on-osa. Runsaat faktaruudut ja traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy