Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

A Perfect Day

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2015Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5705535057653

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Eräs tut­tu­ni suu­rin piir­tein la­pioi pää­kal­lo­ja va­paaeh­toistöissä Bal­ka­nil­la 1990-­lu­vun lop­pu­puo­lel­la.

Eräs tut­tu­ni suu­rin piir­tein la­pioi pää­kal­lo­ja va­paaeh­toistöissä Bal­ka­nil­la 1990-lu­vun lop­pu­puo­lel­la. Hän tai­si mennä sin­ne prag­maat­ti­se­na por­va­ri­na, mut­ta pa­la­si hu­ma­nis­ti­na. Näin ai­na­kin ha­luan asiaa ku­va­ta, oli se sit­ten tot­ta tai ei.
Oh­jaa­ja Ara­noal­la on omat ko­ke­muk­sen­sa sa­mas­ta konf­lik­tis­ta. Se ei ta­kaa hyvää elo­ku­vaa, mut­ta tässä ta­pauk­ses­sa näin kä­vi.
Ny­kypäivänä ei voi kuin ih­me­tellä, jos so­ta-ai­hei­nen elo­ku­va pys­tyy ole­maan us­kot­ta­va, aja­tuk­sia herättävä ja jo­pa jän­nittävä il­man, että se näyttää graa­fis­ta vä­ki­val­taa.
Laa­tu­ta­soa ku­van­nee se­kin, että elo­ku­va ja­kaa mie­liä selväs­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Musiikki on poikkeuksellisen hyvin valittua: Velvet Undergroundia, Lou Reediä soolona, Gogol Bordelloa ja Ramonesia muun muassa. Ei ekstroja. (PS)
09/04/2017

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy