Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Stretch

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083036164

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Sup­liik­ki bal­laa­di li­mu­sii­ni­kus­kis­ta, jo­ka yrittää slui­bail­la elämässään eteenpäin net­ti­tyttöjä vi­ki­tel­len, exää kai­ho­ten ja ca­meo-­julk­kik­sia kus­ka­ten.

Sup­liik­ki bal­laa­di li­mu­sii­ni­kus­kis­ta (Pat­rick Wil­son), jo­ka yrittää slui­bail­la elämässään eteenpäin net­ti­tyttöjä vi­ki­tel­len, exää kai­ho­ten ja ca­meo-julk­kik­sia kus­ka­ten. Sat­tu­man ja koh­ta­lon äi­tyessä nok­ka­pok­ka­sil­le mies jou­tuu ko­ko yön kestäväl­le aje­lul­le, jon­ka ai­ka­na ta­vik­ses­ta keh­key­tyy äijämäi­nen san­ka­ri.
Suo­ra­vii­vai­sen kons­tai­le­ma­ton viih­dy­ke ot­taa ta­ri­nan­sa na­vi­gaat­to­ril­ta, mut­ta kie­li on so­pi­van tiu­kas­ti pos­kes­sa lä­pi pos­ket­to­man ku­jan­juok­sun. Useam­pi heit­to toi­mii no­he­vas­ti, pin­ta ja miljöö on luo­tu viit­se­liääs­ti ja ca­meot hugh­heff­ne­riä ka­na­voi­vas­ta Da­vid Has­sel­hof­fis­ta ray­liot­ta­mai­seen Ray Liot­taan ja howard­hug­he­sia leik­kivään Ch­ris Pi­neen toi­mi­vat mui­keas­ti. St­retch on pait­si pitkä li­mu­sii­ni myös osu­va luon­neh­din­ta ta­ri­nan ha­ke­mis­ta ä­ly­va­pais­ta mi­tois­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Virkeä kuva ja ääni. Eloisa, uskonnollista trippiä ja modernia länkkäriä tapaileva kuosi on hyvä. Ekstraton. (IJ)
11/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy