Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

D-Tox

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2001Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 103504EAN: 5050582789362

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rai­teil­ta suis­tu­nut FBI-­kors­to pas­si­te­taan syrjäi­seen vuo­ris­to­pa­ran­to­laan poh­ti­maan trau­mo­jaan.

Rai­teil­ta suis­tu­nut FBI-kors­to (S­tal­lo­ne) pas­si­te­taan syrjäi­seen vuo­ris­to­pa­ran­to­laan poh­ti­maan trau­mo­jaan. Lop­pu­tu­los on yhtä taat­tu kuin Hoh­don alp­pi­ho­tel­lis­sa täy­si­hoi­to, eten­kin kun perässä seu­raa et­sit­ty sar­ja­mur­haa­ja. Help­po ta­ri­na on täynnä ark­kik­li­seitä, mut­ta to­teu­tus on en­si­luok­kais­ta. Hyvä kas­ti sisältää yllättävän mon­ta tun­nis­tet­ta­vaa ni­meä Ro­bert Pat­ric­kis­ta Kris Kris­tof­fer­so­niin, eikä Stal­lo­ne­kaan jää vaa­te­hen­ga­rik­si.
Hu­vit­ta­va yk­si­tyis­koh­ta: po­ti­lail­ta kerätään kengän­nau­hat ja vyöt pois it­se­mur­hien estä­mi­sek­si vaik­ka ympä­riltä löy­tyy pal­jon hel­pom­pia­kin kei­no­ja, mm. mit­ta­va ar­se­naa­li terä- ja am­pu­ma-a­sei­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuten jo aiemmalla DVD-julkaisulla kävi ilmi, on tämän suurin vahvuus dynaaminen ja elävä ääniraita. Nyt häviöttömäksi DTS-HD Master Audioksi päivittynyt ääniraita hyödyntää hienosti tilatuntua sijoittaen katsojan uskottavasti tapahtumien keskelle helikoptereiden, räiskinnän ja tunturituulten pyöritykseen. Tumma kuva on niin ikään korkeatasoinen, mutta äärimmäinen synkistely verottaa toiston yksityiskohtaisuutta. Ekstraton. (IJ)
25/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy