Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aatamin kylkiluu

Adam’s Rib 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1949Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
VET: 32453EAN: 732194456104

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Vin­ta­ge-­ka­maa to­ki, ja hie­noa draa­maa.

Vin­ta­ge-ka­maa to­ki, ja hie­noa draa­maa. Se hie­man ny­kyään tök­kii, et­tei nais­ten oi­keuk­sis­sa luul­ta­vas­ti juu­ri­kaan ole edet­ty tästä, ja Kat­ha­ri­ne Hep­bur­nin­kin ni­mi tu­lee luet­te­los­sa Spen­cer Tra­cyn jäl­keen. Pu­hu­mat­ta­kaan siitä, että la­dyn roo­li on kir­joi­tet­tu pal­jon tar­kem­min ja in­hot­ta­vam­min kuin Tra­cyn. Juo­nes­ta sen ver­ran, että ai­kan­sa pa­ri jou­tuu syyttäjäk­si ja puo­lus­tu­sa­sia­na­ja­jak­si sa­maan jut­tuun.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva, hieno ääniraita. Ekstroissa traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy