Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Sharpshooter - Tarkka-ampuja

Sharpshooter 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 82 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros. 
  
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 254452EAN: 5051895062180

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Dil­lon ker­too ta­ri­naan­sa.

Dil­lon (Ja­mes Re­mar) ker­too ta­ri­naan­sa. His­to­ria on am­mat­ti­tap­pa­jan, tällä ker­taa sa­no­jen­sa mu­kai­ses­ti vii­mei­sessä tehtävässään. Mut­ta elo­ku­van kan­nal­ta pa­rem­pi ta­ri­na syn­tyy toi­sin. CIA ha­luaa pa­ha­mai­nei­sen ri­kol­lis­joh­ta­ja Ric­hard Phil­lip­sin (Al Sa­pien­za) pään. Dil­lon tuo­koon sen.
Sisältöä on upo­tet­tu taus­tal­le tar­vit­ta­va määrä. Vel­jey­den ja pet­tu­ruu­den ra­jo­ja koe­tel­laan. Ja­mes Re­mar so­vel­tuu ki­vi­kas­voi­sen, kai­ken ko­ke­neen soo­loi­li­jan roo­liin.

Kuva, ääni & ekstrat

B-elokuvan odotusarvoilla viihdyttävän värikäs kuva. Televisiotuotannoksi miellyttävä terä. Ei lisämateriaalia. Yhteispohjoismainen laitos. (VA)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy