Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

100 Kimmaa

100 Girls 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.86
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pu­he­lias, mie­li­ku­vi­tuk­se­kas­ta koo­di­ni­mistöä vi­li­sevä tei­ni­ko­me­dia opis­ke­li­ja­po­jas­ta, jo­ka jäl­jittää tuh­ki­moaan tämän alus­hou­su­jen pe­rus­teel­la.

Pu­he­lias, mie­li­ku­vi­tuk­se­kas­ta koo­di­ni­mistöä vi­li­sevä tei­ni­ko­me­dia opis­ke­li­ja­po­jas­ta, jo­ka jäl­jittää tuh­ki­moaan tämän alus­hou­su­jen pe­rus­teel­la. Ai­vo­ton, höl­mis­tyttävä ja huo­let­to­man yk­sin­ker­tai­nen ko­me­dia, jo­ka ei ole ai­van niin gro­tes­ki kuin muu­ta­mat la­ji­to­ve­reis­taan. Ni­mensä mu­kai­ses­ti kas­tis­ta on bon­gat­ta­vis­sa usei­ta tut­tu­ja kas­vo­ja, huo­mat­ta­vim­min Jai­me Press­ly ja Em­ma­nuel­le Ch­ri­qui.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman pehmeä ja tasaisissa pinnoissa näkyy kohtalaisesti kohinaa. Toisaalta myös minimaalista reunavärinääkin esiintyy. Bassoraita on käytössä, mutta dialogi ei kuulosta erityisen puhtaalta. Ekstroista ei löydy dokumenttia, kuten kannessa väitetään, mutta faktat ja traileri kylläkin. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy