Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

In the Land of Women

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 206549EAN: 6420201177877

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Law­ren­ce Kas­da­nin po­jan esi­koi­soh­jaus ei ti­pu kauas ome­na­puus­ta, mut­ta viehättää omal­la lep­poi­sal­la ot­teel­laan.

Law­ren­ce Kas­da­nin po­jan esi­koi­soh­jaus ei ti­pu kauas ome­na­puus­ta, mut­ta viehättää omal­la lep­poi­sal­la ot­teel­laan. Näin siitä­kin huo­li­mat­ta, että ta­ri­na tyttöystävänsä jättämästä nuo­res­ta kä­si­kir­joit­ta­jas­ta, jo­ka muut­taa Lo­sis­ta Mic­hi­ga­niin hoi­ta­maan ikään­tyvää isoäi­tiään ja löytää siinä si­vus­sa uu­det ystävät naa­pu­ris­sa asu­vas­ta äi­distä ja tämän tyttä­restä on pe­riaat­tees­sa kaik­kea muu­ta kuin luon­te­va.
Nuo­rem­paan mie­heen us­kou­tu­vaa per­heen äi­tiä näyt­te­levä Meg Ryan on ro­mant­tis­ten ko­me­dioi­den luot­to­ni­menä san­gen hol­lywood­mai­nen va­lin­ta roo­liin­sa, mut­ta tuo sil­ti elo­ku­vaan pi­ristävän se­koi­tuk­sen erään­lais­ta ai­heus­kot­ta­vuut­ta ja ke­peyttä — mo­lem­mat omi­nai­suuk­sia, joi­ta kai­va­taan elävöittämään muu­toin kylmää ja jok­seen­kin las­kel­moi­vaa ta­ri­naa. Myös OC-sar­jas­ta tut­tu Adam Bro­dy te­kee sym­paat­ti­sen suo­ri­tuk­sen äi­din ja tyttä­ren ul­ko­puo­li­se­na au­ta­ja­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on luontevan terävä ja lievää reunavärinää lukuunottamatta myös levollinen. Värimaailma on ilahduttavan sävykäs, vaikka paikoin valoisissa ulko-otoksissa etenkin vihreät sävyt vaikuttavat hieman tukkoisilta. Ääniraita luo leppoisan virikkeellisen äänimaailman, joka avautuu myös vähäeleisesti takakanaviin. Ekstraton. (IJ)
13/10/2008

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy