Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Brood

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FutureFilmKuva:
Anamorfinen 1.82
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FutureFilm) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vuo­si­ker­ta-C­ro­nen­ber­giä, ja ka­na­da­lai­soh­jaa­jan li­hal­lisp­sy­ko­lo­gi­ses­sa pe­ru­sai­hees­sa py­sy­tellään.

Vuo­si­ker­ta-C­ro­nen­ber­giä, ja ka­na­da­lai­soh­jaa­jan li­hal­lisp­sy­ko­lo­gi­ses­sa pe­ru­sai­hees­sa py­sy­tellään. Juon­ta liiem­min pal­jas­ta­mat­ta: psy­kiat­ri (O­li­ver Reed) edus­taa eri­lais­ta, "p­sy­kop­las­maat­tis­ta" ta­paa pa­ran­taa lä­himmäi­siä. Jän­nittävä. Ei ole so­pi­vaa kat­sot­ta­vaa ras­kaa­na ole­vil­le nai­sil­le. Leik­kaa­ma­ton ver­sio.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aika tarkalta, mutta pimeässä kuvatut kohtaukset kärsivät rakeisuudesta. Aliasing-välkyntää. Laimeahkot värit. Selkeä Dolby Surround -raita ei juurikaan luo tilan tuntua. Ekstroihin on tallennettu biografiat.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy