Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Cocktail

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1988Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 1.85
Ääniraita: DTSHD5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 8717418438937

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­mei­jas­ta juu­ri ko­tiu­tu­nut kou­lut­ta­ma­ton mie­he­nal­ku työl­listää it­sensä baa­ri­mik­ko­na kun­nes koh­ta­lo tu­lee ko­put­ta­maan.

Ar­mei­jas­ta juu­ri ko­tiu­tu­nut kou­lut­ta­ma­ton mie­he­nal­ku (Tom Crui­se) työl­listää it­sensä baa­ri­mik­ko­na kun­nes koh­ta­lo tu­lee ko­put­ta­maan. Pian unel­mat isois­ta ra­hois­ta vaih­tu­vat tei­ni­ras­kau­teen ja pi­ka­vauh­tia kär­jis­tyvään va­paa­her­ran elämän­ta­paan.
Tästä ei oi­keas­taan ku­kaan, Crui­se mu­kaan lu­kien, ole yl­peil­lyt CV:ssään. Lip­pu­luu­kul­la elo­ku­va kui­ten­kin me­nes­tyi kii­tos Crui­sen ha­bi­tuk­sen, su­la­van drin­kin­hei­ton ja po­pit­ta­van 80-lu­kui­sen au­dio­vi­suaa­li­sen to­teu­tuk­sen. Ta­ri­na on puh­tain­ta tei­nid­raa­maa mitä baa­ri­maail­maan voi­si tis­kin toi­sel­le puo­len ku­vi­tel­la, eikä ih­mis­suh­de­pi­ruet­ti hä­peä vieläkään ikäänsä. ko­ko­nai­suu­te­na tämä on hä­pei­lemättömän suo­ra­vii­vai­nen ja yhtä ai­kaa asial­li­sen fa­ta­lis­ti­nen ja ar­ki­sen elämän­myön­tei­nen tei­nid­raa­ma.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa, värikylläinen ja upean erotteleva. Kuvausryhmä vilahtaa Cruisen aurinkolaseista ja luomet voisi laskea pääparin vartaloilta elleivät nämä olisi niin luonnottoman täydellisiä. Kuva säilyttää iskukykynsä myös yön valoissa ja varjoissa, eikä oikeastaan mikään muotia lukuun ottamatta kavalla tämän ikää.

Ääni

Kasaripoppi, regae ja lasien kilinä soljuvat kaikki puhtaasti eikä dialogia tarvitse arvailla.

Ekstrat

Ekstraton. Kyseessä on saksalaisjulkaisu alkuperäisellä ääniraidalla ja englanninkielisellä tekstistyksellä. (IJ)
17/11/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy