Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Thing – ”Se” jostakin

The Thing 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
2.25
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

T­he Thing on har­vi­nai­nen klas­si­koe­lo­ku­va, jos­ta teh­tiin hyvä uu­si ver­sio.

T­he Thing on har­vi­nai­nen klas­si­koe­lo­ku­va, jos­ta teh­tiin hyvä uu­si ver­sio.
John Car­pen­te­rin vi­suaa­li­ses­ti ko­mea sci­fi-t­ril­le­ri ta­voit­taa Etelä­man­te­reen eristäy­ty­nei­syy­destä uu­den kau­hue­le­men­tin, jo­ka maus­taa hy­vin ava­ruu­so­len­non, kor­kean as­teen sat­raa­pin ai­heut­ta­maa pa­ra­noi­dia uh­kaa.

Kuva & ääni

Suomeen tuotuihin edellisiin versioihin verrattuna hyvä kuva sekä massiiviset dokumentit merkitsivät erinomaista av-tuotetta.Osoitus uuden formaatin ulottuvuuksista. Se kertoo karua kieltään, kuinka pahasti ja turhaan leikelty tämä oli ennen videolla. Ei-anamorfisessa kuvassa on tosin huonosta koodauksesta johtuvaa värinää. Katso alkukohtausta pyssymiehen syöksyessä leiriin: kannatinköydet elävät. Valkoista ei juuri koskaan ole kuvattu näin hyvin. Ääniraita on korkeatasoinen.

Ekstrat

Ekstroista on hupia vuorokaudeksi ja koko paketista moneen muuhun lähtöön senkin jälkeen. Kommenttiraita, Making of -dokumentti, epäonnistuneita kohtauksia, tuotantotietoja, storyboardit, kuvauspaikan suunnittelua, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy