Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Joy Ride

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vel­jek­set mat­kaa­vat hig­hwayl­la, kun­nes tyh­mem­pi yl­lyttää tois­ta esiin­tymään nai­se­na ja vedättämään LA-­pu­he­lin­ta käyttävää rek­ka­kus­kia.

Vel­jek­set mat­kaa­vat hig­hwayl­la, kun­nes tyh­mem­pi (S­te­ve Zahn) yl­lyttää tois­ta esiin­tymään nai­se­na ja vedättämään LA-pu­he­lin­ta käyttävää rek­ka­kus­kia. Aal­lon päässä sat­tuu­kin ole­maan eri­tyi­sen jyrkkä ka­ve­ri, jo­ka ei he­vin päästä kak­sik­koa ot­tees­taan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ekstroissa kolme kommenttiraitaa, 4 min. dokumentti, 3 min. poistettuja kohtauksia kaksin kommentein ja traileri. Kaiken huipuksi Rusty Nailin äänen voi valita kolmesta vaihtoehdosta. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: John Dahl
Pääosissa: Steve Zahn Paul Walker
Tarina: Clay Tarver J.J. Abrams
Kuvaus: Jeff Jur
Musiikki: Marco Beltrami
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy