Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Once a Cop

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1992Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
Anamorfinen 1.83*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Epä­vi­ral­li­nen jat­ko-o­sa Jac­kie Cha­nin Po­li­ce Sto­ry III:l­le.

Epä­vi­ral­li­nen jat­ko-o­sa Jac­kie Cha­nin Po­li­ce Sto­ry III:l­le. Pääo­sas­sa tais­te­lee Kii­nan kan­san­ta­sa­val­lan huip­pu­po­lii­si (Mic­hel­le Yeoh), jo­ka saa mi­ta­le­ja, mut­ta niillähän ei tun­ne­tus­ti elä. Muut­to Hong­kon­giin tuo enemmän ra­haa ja vaa­ral­li­sia tehtä­viä. Naut­tii kult­ti­suo­sio­ta Hong­kong-fa­nien kes­kuu­des­sa.
Epä­tark­ka, kal­vo­mai­nen ku­va. Al­keel­li­nen ää­ni­rai­ta. Le­vyl­le on tal­len­net­tu trai­le­ri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy