Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Summer Catch - kaikki pelissä

Summer Catch 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2001Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Hep­poi­nen tei­ni­pe­sis­lef­fa syöttäjästä, jo­ka ha­pa­roi epäon­nis­tu­neen isänsä ja vel­jensä jäl­jissä.

Hep­poi­nen tei­ni­pe­sis­lef­fa syöttäjästä, jo­ka ha­pa­roi epäon­nis­tu­neen isänsä ja vel­jensä jäl­jissä. Pa­kol­li­nen rak­kaus­ta­ri­na on har­vi­nai­sen pääl­le­lii­mat­tu ja si­vuun­sysät­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on lievästi kohinainen, mutta kiitettävän tarkka. Tasokas, perinteisen tasapaksu ääniraita. Ekstroissa ohjajan, Jessica Bielin ja käsikirjoittaja John Gatinsin kommenttiraita ja poistettuja kohtauksia (12 min.). (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy