Yli 10 200 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Ted

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Pik­ku­poi­ka toi­voo ikuis­ta ystävää ja seu­raa­va­na aa­mu­na le­lu­nal­le herää hen­kiin.

Pik­ku­poi­ka toi­voo ikuis­ta ystävää ja seu­raa­va­na aa­mu­na le­lu­nal­le herää hen­kiin. Vuo­sia myö­hem­min pu­hu­va, pös­syt­te­levä ja ri­vouk­sia la­te­le­va nal­le al­kaa ol­la ra­si­te ai­kui­sek­si kas­va­mi­sel­le, mut­ta van­has­ta ka­ve­ris­ta on vai­kea päästää ir­ti vaik­ka tyttöystävä mitä sa­noo.
Ou­to, pös­syt­te­levä ko­me­dia, jos­sa Mark Wahl­berg pu­ris­te­lee Flash Gor­do­nin rin­ta­li­hak­sia, nal­le tan­ko­tans­sii kau­pan kas­sal­la ja ret­ro­viit­teet ovat kun­nias­sa. Draa­ma on­tuu, mut­ta se­koi­lu on kaut­taal­taan vet­reämpää kuin huu­mehörhöi­lyissä yleensä — ja par­haim­mil­lan suo­ras­taan her­kul­li­ses­sa ve­dos­sa. Tämän jäl­keen peh­mo­nal­le­ja on vai­kea enää kat­soa si­ni­sin sil­min. Jos Ja­mes Stewart sai Har­vey-ka­nin­sa, niin sal­lit­ta­koon Mark Wahl­ber­gil­le ja Mi­la Ku­nik­sel­le näi­den ted­dy­kar­hu. Haus­ka ta­paus.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (15 min.), vaihtoehtoisia otoksia (11 min.), mokia (6 min.), making of (25 min.), kooste nalletapelusta (6 min.) ja tekijöiden kommenttiraita (ohjaaja/käsikirjoittaja, käsikirjoittaja Alec Sulkin ja Mark Wahlberg). Ekstroihin on pakattu hyvä kattaus tietoa elokuvan synnystä, mutta mitään yllättävää ei juuri paljastu eikä tunnelmakaan vie mukanaan. (IJ)
17/02/2013

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy