Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Lightning - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 521 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747589

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­teis­kun­ta­kom­men­taa­rin puo­lel­le us­kal­tau­tu­va ta­ri­na esit­te­lee Mus­tan Sa­la­man, jo­ka on jättä­nyt su­per­san­ka­rin hom­mat kas­vat­taak­seen tyttä­rensä rau­has­sa.

Yh­teis­kun­ta­kom­men­taa­rin puo­lel­le us­kal­tau­tu­va ta­ri­na esit­te­lee Mus­tan Sa­la­man, jo­ka on jättä­nyt su­per­san­ka­rin hom­mat kas­vat­taak­seen tyttä­rensä rau­has­sa. Nyt tei­ni-ikään eh­ti­neet tyttä­ret vetävät mie­hen ta­kai­sin var­jo­jen maail­maan, missä kau­pun­ki tar­vit­see apua hä­pei­lemättömän nuo­ri­so­jen­gin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja neljä koostetta. (IJ)
29/07/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy