Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Black Lightning - 1. kausi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2018Kesto: 521 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
Anamorfinen 2.40
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112747589

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Yh­teis­kun­ta­kom­men­taa­rin puo­lel­le us­kal­tau­tu­va ta­ri­na esit­te­lee Mus­tan Sa­la­man, jo­ka on jättä­nyt su­per­san­ka­rin hom­mat kas­vat­taak­seen tyttä­rensä rau­has­sa.

Yh­teis­kun­ta­kom­men­taa­rin puo­lel­le us­kal­tau­tu­va ta­ri­na esit­te­lee Mus­tan Sa­la­man, jo­ka on jättä­nyt su­per­san­ka­rin hom­mat kas­vat­taak­seen tyttä­rensä rau­has­sa. Nyt tei­ni-ikään eh­ti­neet tyttä­ret vetävät mie­hen ta­kai­sin var­jo­jen maail­maan, missä kau­pun­ki tar­vit­see apua hä­pei­lemättömän nuo­ri­so­jen­gin kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, mokia ja neljä koostetta. (IJ)
29/07/2020

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy