Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Blu-ray

Red Planet – punainen planeetta

Red Planet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2000Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 102106EAN: 5051895078129

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Juu­ri en­nen Pu­nais­ta pla­neet­taa Mat­ri­xissä näyttävän ja sen­suel­lin roo­lin teh­nyt Car­rie-An­ne Moss rek­ru­toi­tiin Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­nik­si, mikä viit­ta­si suo­raan Stan­ley Kub­ric­kin klas­sik­koon 2001: ava­ruus­seik­kai­lu.

Juu­ri en­nen Pu­nais­ta pla­neet­taa Mat­ri­xissä näyttävän ja sen­suel­lin roo­lin teh­nyt Car­rie-An­ne Moss rek­ru­toi­tiin Mar­siin pyr­kivän aluk­sen ko­men­ta­ja Bow­ma­nik­si, mikä viit­ta­si suo­raan Stan­ley Kub­ric­kin klas­sik­koon 2001: ava­ruus­seik­kai­lu. Ihai­li­jat ovat tyy­tyväi­siä Mos­sin vi­laut­te­luun, mut­ta muu­ten hän ei tun­nu pys­tyvän pää­roo­liin.
E­lo­ku­van dia­lo­gi on luon­no­ton­ta, mut­ta jo­tain mie­len­kiin­tois­ta­kin löy­tyy: Amee-tap­pa­ja­ro­bot­ti on kuin Ray Brad­bu­ryn Fah­ren­heit 451:n me­kaa­ni­nen koi­ra. Elo­ku­van viehä­tys on jo­pa kas­va­nut kym­me­nessä vuo­des­sa. Sik­si keh­noa la­ji­tyy­pin ke­hi­tys on ol­lut. Mu­ka­na on so­pi­vin an­nok­sen kir­jai­li­ja Brad­bu­ryn pai­not­ta­maa "­sen­se on won­der" -tun­nel­maa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näytti aikoinaan DVD-llä erinomaiselta, vaikka yksityiskohdat elivät hieman. BD rauhoittaa kuvaa. Ääniraita tukee toiminnan siirtymistä sujuvasti. Myös LFE-taajuudet ovat jykevässä käytössä. Ekstroissa 14 min. poistettuja kohtauksia kuten DVD:lläkin. (PS)
01/10/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy