Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Superhulttio

The Jerk 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1979Kesto: 90 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Rags to ric­hes to rags.

Rags to ric­hes to rags. Blues­duo Son­ny Ter­ry & Brow­nie Mc­Gee esiin­tyy elo­ku­van alus­sa ja lo­pus­sa, mikä on tässä koo­mik­ko Ste­ve Mar­ti­nin en­simmäi­sessä mer­kittävässä elo­ku­vas­sa pa­ras­ta.
Muu an­ti on sa­maan ta­paan si­vu­juon­tei­ta: Rob Rei­ner vi­lah­taa alus­sa, Frank Fra­zet­tan maa­laus­ta on hyö­dyn­net­ty sisä­koh­tauk­ses­sa ja mil­jonää­rin ko­to­na on 1966 Châ­teau La­fi­te -au­to­maat­ti! Saa nau­raa, mut­ta me­no hyy­tyy lop­pua koh­ti. Elo­ku­va teh­tiin­kin pi­ka­vauh­tia.

Kuva, ääni & ekstrat

Alle keskitason kuva ja ääni. Faktaruutuja, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy