Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Close to You

Nowhere Special 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2020Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5709165626821

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hil­jai­sen vähäe­lei­nen draa­ma ir­lan­ti­lai­ses­ta yh-isästä, jo­ka saa­des­saan ran­kan diag­noo­sin al­kaa et­siä ne­li­vuo­tiaal­le po­jal­leen uut­ta per­hettä.

Hil­jai­sen vähäe­lei­nen draa­ma ir­lan­ti­lai­ses­ta yh-isästä, jo­ka saa­des­saan ran­kan diag­noo­sin al­kaa et­siä ne­li­vuo­tiaal­le po­jal­leen uut­ta per­hettä. Tästä mie­hellä on­kin run­saas­ti ko­ke­mus­ta ik­ku­nan­pe­sijänä, jo­ka on näh­nyt lu­ke­mat­to­mien ko­tien sisään jo am­mat­tin­sa puo­les­ta.
Hi­taas­ti ihon al­le kas­va­va ker­to­mus hätkäh­dyttää epä­ta­va­no­mai­sen hil­li­tyllä ta­val­laan kä­si­tellä ta­va­no­mai­sen sen­saa­tio­mais­ta ai­het­taan. Elämä ja kuo­le­ma ovat kuin sään vaih­te­lui­ta ja po­ten­tiaa­lis­ten si­jais­per­hei­den haas­tat­te­lut kuin päivä­hoi­to­pai­kan et­sintää. Ker­ron­nan hi­das ja elämästä ir­taan­tu­nut tem­po voi­vat jo­ko ihas­tut­taa tai vi­has­tut­taa, mut­ta ta­va­no­mai­ses­ta tai lat­teas­ta ta­ri­nas­ta ei ole lo­pul­ta ky­se.

Kuva

Pehmeän videomainen kuva on vakaa ja formaatin puitteissa asiallisen jäsentynyt. Väritoisto jää kolkoksi, mutta ilmeelleen uskolliseksi. Pakkausartefakteja esiintyy toisinaan liikettä ja sopivan runsaita yksityiskohtia sisältävissä maisemaotoksissa. Sinällään jälki on videomaisella tavalla kunnossa.

Ääni

Ääniraita toistaa dialogin selkeästi, mutta tilakuva ja tehosteet jäävät viitteellisiksi.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
10/10/2022

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2023 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy