Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Twin Town

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: GlobalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global) ellei toisin mainita.

Elokuva

Wa­le­si­lai­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin si­joit­tu­va ta­ri­na kak­so­sis­ta, jot­ka nuus­ki­vat mal­la­ri-isän lii­mat, os­ta­vat elä­keläi­siltä dia­pa­mit ja pu­hu­vat po­tas­kaa.

Wa­le­si­lai­seen teol­li­suus­kau­pun­kiin si­joit­tu­va ta­ri­na kak­so­sis­ta, jot­ka nuus­ki­vat mal­la­ri-isän lii­mat, os­ta­vat elä­keläi­siltä dia­pa­mit ja pu­hu­vat po­tas­kaa. Isä jou­tuu on­net­to­muu­teen, ja kak­sik­ko päättää näyttää piit­taa­mat­to­mal­le na­pa­mie­hel­le. Rhys Ifans var­hai­ses­sa roo­lis­saan. Kelt­ti­pe­rin­teitä par­haim­mil­laan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu biografiat ja traileri. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Kevin Allen
Pääosissa: Rhys Ifans
Tarina: Kevin Allen Paul Durden
Kuvaus: John Mathieson
Musiikki: Mark Thomas

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy