Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Aarteen jäljillä

After the Storm 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: Jupiter - ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Van­han ajan seik­kai­lu­ta­ri­na 1930-­lu­vun Ka­ri­bial­ta.

Van­han ajan seik­kai­lu­ta­ri­na 1930-lu­vun Ka­ri­bial­ta. Chi­ca­go­lais­ten gangs­te­rei­den jah­ti up­poaa, ja nuo­ri ran­ta­pum­mi (Ben­ja­min Bratt) ja van­ha ket­tu (Ar­mand As­sen­te) läh­tevät aar­re­jah­tiin nai­set mu­ka­naan. Pe­rus­tuu Er­nest He­min­gwayn ta­ri­naan.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas, hyvin laaja kuva tekee kunniaa Bahamasaarille ja ääniraita ainakin luonnonäänille. Ekstroihin on tallennettu Jupiter-halpasarjan luonteen vastaisesti kommenttiraita, 2,5 min. haastatteluja, biografiat ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy